torsdag 15. oktober 2009

Å slik går dagene.

Hei folkens!
Vet ikke hvor mange av dere som følger bloggen min lengre, har jo full forståelse for at interessen har dabbet av.

Her går det nå mot operasjon av høyre kne. Vet ikke om jeg skal si endelig eller om jeg skal si: fanken å!!
Jeg har hatt en drøm om å kunne fortsette denne fantasiske reisen min nå i januar 2010, men med en kne operasjon nå 30. oktober blir det vel både lite trening og lite penger i kassa. Og når legene ikke kan si noe...what so ever....om hvor lang tid det vil ta CA. for meg å kunne bruke foten 100% blir det vanskelig å håpe på noe som helst. Motivasjonen til å fullføre drømmeekspedisjonen er så absolutt tilstedet, om dere bare hadde vist.

I stedet sitter jeg her og får ikke gjordt noe som helst. Kroppen regelrett forfaller. Klarer knapt å gå en liten tur i marka, kneet "klikker" nesten før jeg får tatt på fjellskoa. Og gå tur med hundene er totalt døfødt, men heldigvis har Jim-Rino hjulpet meg enormt masse med hundene og jeg er EVIG TAKKNEMMELIG for det.
Men ikke tro at jeg ikke får tid med hundene mine:) For det gjør jeg, takket være min goe venn Tor Olsen :)

Tor er den STOLTE eier av 7 huskyer: Togo, Deedee, Skuti, Snoki, Firampi, Lyn og Storma:) Og mine 2 elskverdige skapninger har funnet seg veldig fint til i rekkene sammen med disse krabatene:)
Mine to håpefulle krabater etter endt treningsøkt.
Hele gjengen i fint sprang inne i skogen.

Så litt frisk luft får jeg jo om dagen, selv om det ikke er min egen maskin som får trenet seg:)

Vi kjører spann 2-3 dager i uka nå, etter hva som passer med arbeidstider og middagshviler for Tor og meg:)Så hundene er i kjempe form, og glade å fornøyde med tingenes tilstand.

Ellers er det lite nytt å melde fra kalde nord. Vinteren har kommet. Snøen laver ned, og Tor og jeg går å venter på at isen skal legge seg på vannene slik at vi kan spennefast hundene på hver vår slede å legge av gårde inn mot fjellet. Noe må man jo klare selv med et kne som bare fungerer 75% også:) Fjellet står jo å roper på meg..hører dere det?? :)

Kryss fingrene for at operasjonen blir vellykket da kjære trofaste lesere:)

Klem fra meg

4 kommentarer:

Jan Erik Hansen sa...

Hei,

Har lagt meg til som trofast følger, og håper du får komme deg videre på turen. Har en først bestemt seg for å realisere drømmen, er det fortvilt å ikke kunne fortsette.

Hadde selv et lite uhell i Rondane for snart ti år siden, som endte med lang tid på sofaen mens legen forsøkte å finne ut hva som var galt med ryggen. Lysten på nye turer ble ikke akkurat mindre av det... Kom meg da opp til slutt, og nå forsøker jeg å leve av friluftsliv:)

Stå på, så blir det nok tur igjen!

UroGuro sa...

hører fjellet rope, g ingen roper høyere! om enn på et mer estetisk/kunstnerisk vis enn for deg :)

Hege sa...

Jeg følger med jeg også, selvsagt! Har god tro på at doktor'n fikser kneet ditt og at du snart løper videre på drømmereisen din! Klem fra Hege! :)

Iselin sa...

Eg følg med eg og =)
Må jo stadig innom å sjå om det e skjedd nå nytt.
No e det ikke lenge tell du ska få fiksa kneet. Tvi tvi!