søndag 6. september 2009

Lenge siden sist.

Sist nytt fra Nordland!

Lenge siden sist jeg har oppdatert her nå, men her kommer altså en liten oppdatering.

Forholdet mellom meg og Arnt Helge tok slutt tidligere i år, og jeg har dermed flyttet fra Nygårdsjøen å fått husrom og hjerterom hos familien Larsen i Evjen i Saltstraumen.
Litt styr har det vært, men nå begynner endelig ting å falle på plass.
Ulva og Juska ble med meg og vi utgjør en flott jentetrekløver :)

Hundene har funnet seg godt tilrette, og fått hver sin lille plass. Hundegård har de enda ikke fått, da økonomien har skrantet litt, men nå i kveld kom en venn av meg, Tor Olsen med 1 hundehus til de hver:) Så som sagt.....ting holder på og ordne seg.Juska koser seg på plassen sin.
Ulva også godt fornøyd.
Ulva har vært i dårlig form i de siste dagene men har heldigvis fått i henne mat nå idag, og energien er tilbake for fullt:)

I helga har de også fått låv til å springe i spann:) Mine og Tor sine hunder sammen utgjør et kjempe spann.Her løper de sammen med Lyn og Storma.
Det viser seg at jeg kan være den stolte eier av to ledertisper :) <3 *stolt*

Turplanene er lagt litt på is i en periode. Kneet er ustabilt og jeg får ikke gjort noen ting jeg har lyst til.
Fredag 11.september har jeg time på sykehuset i Namsos for siste sjekk før operasjon. Så akkurat nå om dagen gjør det ikke spesielt mye at jeg plages litt med det, jo værre det er jo raskere operasjon tenker jeg.

For min egen del går dagene med til å jobbe. Har i hele august pendlet 16 mil om dagen for å jobbe på Kjerringøy Brygge. En fantastisk flott plass, og har du enda ikke værdt der anbefaler jeg virkelig en tur dit:)

Ellers så skal jeg prøve å oppdatere dere mer fremover. Alt står å henger på når operasjonen blir. Inntil videre....vi høres:)

1 kommentar:

Hege sa...

Flott med en oppdatering! Ser ut til at ting begynner å gå rette veien nå, Tonice! Satser på at du før eller senere får fullført turen din. Du er kjempetøff, og det er ikke mye som kan stoppe deg! :)

Som du nok har oppdaget sysler jeg med reiseplaner selv neste år, men det blir i en litt annen form. Uansett, jeg satser på å få sett mye av Norges kyst leste år. ;)