tirsdag 19. mai 2009

Da er dato for start satt.

Da har jeg kommet frem til dato for oppstart av turen. Det drøyer litt til, men jeg trenger også tiden.

Alt av utstyr begynner nå å komme på plass, jeg mangler ett 1:50000 kart (1823I Andorsjøen) men satser på å få skaffet det så snart som mulig.
Ellers trenes hundene med kløvsekk, i de siste dagene har de bare vært rolig, da har vært varmt her oppe. Begge har fortsatt vinterpelsen sin, og synes at sola er noe forferdelig varme greier. Det skal sies at begge holder på å bytte pels, så hundegården består av pelsdotter om dagen. Ulva er den som trives best med kløvsekken på ryggen, men tror nok at Juska også kommer til å takle dette bra etterhvert.

Ellers er det oppfeting på gang...det er om å legge på seg de kiloene man tok av seg tidligere, dumt å starte tynn;):)

Jeg blir å starte opp fra Snåsa.

Nå som snøen er forsvunnet, er det mulig å kjøre bil et stykke lengre opp en der vi stanset i april, så jeg kommer til å starte ca 1 mil fra Skromo (der vi ble hentet tidligere i år)
Jeg, Ulva og Juska blir å starte der i fra 15. juni.
Slik det ser ut nå, blir jeg å gå retning Gressåmoen og deretter over til Nordli. Der er planen å møte Alexander, og gå videre opp mot Røyrvik og videre inn i Børgefjell.

I mellom tiden, skal jeg og hundene ut på eventyr i nærområdet, vi skal feire en 30 årsdag og en 50 årsdag:) så nå går vi en tid i møte...med MYE å se frem til:)

2 kommentarer:

Hege sa...

Så flott at det ser ut til å ordne seg! :)

linn kr/sykepleier sa...

Sjå der ja. Greitt å ha en plan.
Skoilla ønska d va æ som skoill på tur...nei, skoilla ønska d va æ som ha verri tynn å skoilla vorti feit. Da skoilla æ ha budd på burger king. ;P