mandag 25. mai 2009

17.mai feiring.
Feiret 17.mai i Nygårdsjøen i min selvsydde skinnkjole(arbeidsklær eller fjellbunad, valg fritt hva man kaller den). Jeg tok turer i toget sammen med Tor "Klepper'n" Olsen:) han likte godt min bekledning:) Elin å Arnt Helge var også med å feiret dagen.

5 kommentarer:

Marita sa...

Hei.. Har vært inn på bloggen din å titta litt..kjempefine turkompiser du har :) Håper du får en fin tur videre.Jeg starter og gå Norge på langs 31 mai..Så nå har jeg også sommerfugler i magen. Lykke til http://www.maritapettersen.comMarita-

linn kr/sykepleier sa...

Såg ut som triveli 17. mai feiring ja.
Må pakk arbeidskleian å ta turn t frøya no. ;P

Anonym sa...

Hvordan går forberedelsene, kommer du deg avgårde som planlagt? Har vært innom sida di nesten daglig den siste tida for å få med meg mulige oppdateringer, ...har lenge hatt en drøm om å gå NPL, men om jeg ikke går hele distansen nå så hadde vært arti å være med å gå noen dager ihvertfall, ...men det spørs om jeg er modig nok da, ...har hund jeg også(fuglehund) ... og så er jeg fra Trøndelag.
Lykke til iallefall
H.

Tonice sa...

Å hvem er du H???:)
Du skal gjerne få bli med å gå sammen med meg...:) er bare å sende en mail til tonice@netcom.no...:)

Anonym sa...

Hallo Tonice, det er jeg som er H, …og så er jeg også kattugla fra fjellforum.net
Kjempetrist at du skulle skade foten etter bare 1 dag i fjellet, så da blir det vel ingen NPL-tur på noen av oss, ikke med det første i alle fall, …trøsten får bli at det kunne hendt verre ulykker, du kunne jo ha druknet for eksempel, …og det hadde ikke vært noe særlig. Håper det går bra med deg, ankelen blir vel bra en gang.
Hilsen H