mandag 2. november 2009

Ferdig operert!

Ja, da var det gjordt, bare resten igjen.

Fredag ettermiddag, etter 5 måneder med venting fikk jeg endelig operert kneet.2 måneder er beregnet for at jeg skal bli bra. På MR bildene tatt i Juli, viste det en bruskdefekt på 7mm, og dette var utgangspunktet for operasjonen. Men da de gikk inn fant de en bit på 20 mm X 25 mm som ble fjernet. I tillegg ble der borret hull i beinet slik at ny brusk skal vokse ut.
Legen forklarte det hele før operasjonen og sammenlignet kneet mitt med en iskake med glasur, hvor brusk var glasur. Enkel måte å forklare på, og enkel å forstå:)
I tilegg fikk jeg MASSE formaninger om å ta det med ro etter operasjonen, og tro det eller ei...jeg hører etter :) Nå har jeg 14 dager med krykker for å avlaste høyre fot, deretter venter 5-6 uker med fysioterapi. Så joda...tolmodighet trengs:)

Har vært noen dager med masse smerte, dårlig form og sliten pie. Men kjenner nå at formen er på tur tilbake og humøre mer tilstedet. I dag skal bandasje fjernes å byttet ut med noe veldig mindre, og jeg skal til med litt forsiktig bøying:)
Spennende :)

3 kommentarer:

Hege sa...

En stor melkesjokolade og noe gøy å lese på -og ei god og lun dyne. Frister ikke det? :)

Tonice sa...

hehe...nei....telt, sovepose og stive skisko frister faktisk mer :)

Hege sa...

Vet det! Ville bare pirke litt. Snøen har kommet til oss også nå, så sykkeltreningen er foreløpig stoppet. Nå venter vi på godt skiføre i stedet. Gir fin trening det også. :)