fredag 19. juni 2009

Her er noen bilder å en kort oppdatering...Koser seg kjempe masse på tur:)I kjempe form, ting går lekende lett:)Ulva slappe av i lyngen:)Juska koser seg også..:)Sitter å venter på sea king...humøre ikke helt på topp..
Seaking går inn for landing...Hundene synes egentlig ikke så veldig mye om denne flygeturen.En mindre fernøgd trekløver hentes heim fra fjellet.Gir redningsmannen et smil som takk for hjelpa, han jobbet hardt med å få hundene inn i helikoptret stakkars.På tur mot sykehuset på Namsos.


Sitter nå på Malm, med skinne fra hoftekulen ned til ankelleddet.
Venter på å komme på MR. Vet ingenting om kneet før MR er overstått.
Tok en titt på kneet idag, kneet er hovent...veldig hovent...men går på betennelsesdempende og smertestillende...så håper det går veien...:)
Humøret er litt bedre, håper bare kneet kommer etter...:)

4 kommentarer:

Hege sa...

Takk for oppdatering! Krysser alt som krysses kan for at du snart er OK igjen! Klem! :)

Hege sa...

Ha en fin St. Hans, Tonice!
PS: jeg planlegger en tur selv neste år. Hvordan og når kommer jeg til straks jeg er sikker på at det lar seg realisere. Er allerede i kontakt med sponsorer. ;)

Frederik Duun Norberg sa...

Dette hørtes ikke bra ut Tonice... Makan til uflaks. Håper du klarer å komme deg ovenpå igjen slik at du får fullført turen. Vær tålmodig så går det nok bra. God bedring og lykke til!

Tonice sa...

Hege: det er fint...stå på du...dette klarer du:)

Frederik: ja..ting har ikke helt gått etter planen...venter på svar fra legen...håper å være så snart som mulig i gang igjen...men legen har ikke helt troen..mener det er mer realistisk å fortsette med ski og pulk.
Vi får se...fullføre skal jeg uansett..:)