onsdag 17. juni 2009

Faan Faan Faan Faan Faan

Så enormt skuffa....så enormt sint.....så enormt forbainna.....så enormt lei mæ....:(

Som den anonyme H allerede har skrevet her....så gikk det galt idag:(
Men vi snakker ikke om en ankel.

Det e kneet som har gitt etter...:(.skulle gå ned ei helling idag....Juska løp løs mens Ulva hang fast i meg,jeg kjente raskt at jeg var litt ute å kjøre i ankel leddet så jeg valgte å prøve å justere med kneet. Dette resulterte i du kraftig smell i kneet og påfølgende smerte. Men denne smerten gikk etterhvert over. Men etter en liten stund fikk jeg en ny vridning i høyre kne og var desverre ikke like heldig denne gangen. Og for hvert skritt jeg tok kom smertene mer og mer. Og etterhvert måtte jeg bare bite i det SURE eplet å innse at jeg trengte hjelp til å komme her i fra. Men så enkelt skulle det ikke være. Jeg hadde null dekning på telefonen her jeg nå befant meg,og måtte dermed vandre i 2 timer til før jeg klarte å få "kun nødsamtale" på tlf. Det tok mange forsøk før jeg kom igjennom. Å da jeg endelig klarte å oppnå kontakt fikk jeg gitt beskjed om at jeg befant meg et sted mellom Gressåmoen og Nordli. Jeg klarte også å oppgi de første koordinatene til min posisjon, men ble deretter brutt. Jeg forsøkte flere ganger å ringe på nytt men til null hell. Deretter ble det bare å sette seg ned å vente. Ca 1 time og 40 minutter senere kom sea kingen flygende. De fløy noen runder før de fant meg,men på det 3 forsøket gikk det fint. Det var ikke veldig glede med å se disse gutta,jeg var fortsatt veldig forbannet. Men etter litt om og men kom utstyr,jeg og hundene inn i helikopteret. Hundene synes forresten LITE om denne flygingen.

Vi ble fraktet til sykehuset på namsos, hvor 2 ambulansepersonell passet hundene mens jeg var til undersøkelse. Snille folk her på Namsos. Menisk er blitt nevnt flere ganger,men jeg har mine tvil. Pappa hentet i allefall hundene. De er trygt tilbake på Malm,mens jeg ligger her sint, fortvilet,forbannet,skuffet og lei meg på sykehuset i denne stygge sykehusskjorta med ei skinne på hele høyre fot.
Det var kort forklart det hele. Telefonen har ikke stått siden jeg fikk dekning....i tillegg har jo media gått ut med at jeg har tråkket over en ankel,samt at jeg er 23 år. I tillegg har trønder-avisa vært innom her idag.....off.....
Takker for idag å håper humøret er bedre i morgen.

11 kommentarer:

Hege sa...

Jeg snakket med deg på telefon, Tonice, så du vet hvor mye jeg føler med deg. At du er fryktelig skuffet over et slikt uhell er fullt forståelig. Men det var tross alt et uhell. Sånt er det ikke lett å gardere seg hundre prosent mot. En stor klem til deg! *kjempeklem*

linn kr/sykepleier sa...

Ja, da hi vi føld med dramaet fra start te slutt i dag på Frøyen. Synes for øvrig det e flott at du bli i trøndelagen ei stoinn te fer vi hi sommerarbe t dæ.
Men vi rekne med du fortsette når foten e bra igjen?? Vess ikke så må vi jo sei du avslutta med pomp og prakt ;P
Skit happens, å herre va skikkeli skit. :(

linn kr/sykepleier sa...

Kjendisen: http://www.t-a.no/nyheter/article79679.ece ;)

linn kr/sykepleier sa...

En kvinnelig FOTTURIST!? :http://www.adressa.no/nyheter/nordtrondelag/article1340635.ece

Anniken sa...

Huff Tonice, var ikke sånn det skulle gå nei :( Tenker på deg! *STOR KLEM*

Hildegunn sa...

Skjønner at du er sint og skuffet. Det var ikke slik det skulle gå, men du fortsetter da når du har fått litt mer omsorg og pleie?
Riktig god bedring iallefall!

Hege sa...

Mer i Trøndar-Avisa: http://www.t-a.no/fotoalbum/article79717.ece

Håper du føler deg bedre i dag, Tonice!
*god bedring-klem*

Anonym sa...

Hei Tonice,
sendte nettopp en PM til deg på fjellforum.net, håper den kom fram.
Hilsen Helge

Anonym sa...

Tonice skrev: "Å hvem er du H???:)"

se PM på fjellforum.net
Hilsen H (Helge)

Hege sa...

Hvordan går det, Tonice?

Tonice sa...

Tusen takk for alle kommentarer...setter stor pris på deres interesse:)