mandag 15. juni 2009

Da braker det løst igjen:)Da er helgen over, jeg har vært i fin stasen en siste gang på i allefall 4 måneder.

Imorgen på denne tiden blir jeg ikke å finne i verken finstas eller ved pc skjærmen, men dypt inne i de Snåsiskeskoger:)
I morgen ettermiddag blir jeg, Ulva og Juska fraktet opp til Skromo (hvor vi stanset tidligere i år) og fortsetter å gå til fots der i fra.

Den første uken blir nok som vanlig den verste, men jeg er motivert nå, og hundene har masse energi. Vi gleder oss til å komme igang igjen.

Jeg har (etter å ha kommet hjem) forstått at det er en del av dere der ute som faktisk følger med på bloggen min, og jeg lover å oppdatere den så ofte som jeg klarer underveis på turen. Desverre har jeg ingen satelitt telefon på fortsettelsen av turen, men skal forsøke å oppdatere så ofte Netcom gir meg muligheten til dette:)

Ellers så ser vi fram til at Alexander kommer og joiner oss når vi kommer til Nordli. Skal bli artig med selskap en liten del av turen.

Da sier jeg takk for meg for denne gang, neste gang dere hører fra meg er vi i gang..:)

8 kommentarer:

UroGuro sa...

God tur! :) ei uke til jeg er det nå:) bare sykle litt ritt først.

Hege sa...

God tur! Kos deg, ta ting rolig, pass deg for store, lavthengende kongler og firemotors mygg. Og pass på, jeg holder øye med deg! *klem*

Anonym sa...

Go tur videre Tonice :) Klem fra tante

Anonym sa...

Ser ut som om det har gått gæli, gitt, jfr oppslag i adressa.no nå i ettermiddag: "Reddes ned fra fjellet etter overtråkk. Kvinnelig turist må hentes ned fra Snåsafjella. Ifølge operasjonssentralen har kvinnen tråkket over mellom Gressåmoen og Nordli". Kan ikke være annen Tonice, det. Kjempetrist, ...og jeg som hadde håpet å kunne følge med på ferden videre nordover i hele sommer, ...suukk. En trøst at hun kom fra det med livet i behold iallefall ...og en skadd ankel blir vel bra etter hvert.
hilsen "H" - anonym beundrer

Mamma sa...

Stemmer nok det ja, at det er Tonice

Hege sa...

Ånei!! Dette var trist! Hvordan går det med henne? Hils henne masse!

Anonym sa...

rettelse, skulle ha stått: "Kan ikke være annet enn Tonic, det."
...og så har jeg skrevet en kommentar under artikkelen for 25.mai.
Hilsen H

Anonym sa...

...og der fikk jeg desverre rett.
ilsen H